I.v.m. het besluit van de regering en advies van NOC NSF aangaande het Coronavirus, heeft het bestuur besloten schietavonden open te houden voor de leden door middel van een reserveringssysteem.

Inschrijven (en daarna toegang) gebeurt dus alleen na reservering en daarbij behorend het juist invullen van een on-line formulier. Meer informatie voor leden vindt u hier.

ER IS EEN ZOMERSTOP OP DE ZONDAG tot 6 SEPTEMBER. DE WOENSDAG EN VRIJDAG AVOND BLIJVEN WIJ OPEN VOOR SV ’t FORT LEDEN.

Nieuwe introducties nemen wij aan na 1 September.

Het heeft geen zin om u voor die tijd in te schrijven voor een intro-avond.

Meer informatie: Corona Virus…

Introductie (pas na 1 September mogelijk)

Wilt u graag kennismaken met de schietsport? Vul het introductie formulier in en u krijgt zo spoedig mogelijk een bericht terug. Wij verzorgen een kennismaking met de schietsport voor:

• jeugd vanaf 12 jaar (alléén lucht)
  • jongeren van 16 t/m 18 jaar kleinkaliber pistool en/of geweer (alléén onder begeleiding)
  • geïnteresseerden vanaf 18 jaar kleinkaliber pistool en/of geweer

Alleen op woensdagavond! Per avond maximaal 4 personen. Groepen worden niet geaccepteerd.

Indruk hoe een intro verloopt. Er wordt uiteindelijk door ons meer verteld en gevraagd tijdens de intro-avond. Film geproduceerd door Glamour.nl

Ik ben geïnteresseerd in:

Leeftijd: