I.v.m. het besluit van de regering en advies van NOC NSF aangaande het Coronavirus,
hebben de besturen van alle bij ons schietende verenigingen besloten
alle schietavonden en zondagen tot 1 Juni op te schorten.

De club is dus tot 1 Juni gesloten.

Het heeft geen zin om u in te schrijven voor een intro-avond. Alle geplande intro’s die sinds de sluiting niet zijn doorgegaan worden als eerste opnieuw ingepland.

Introductie

Wilt u graag kennismaken met de schietsport? Vul het introductie formulier in en u krijgt zo spoedig mogelijk een bericht terug. Wij verzorgen een kennismaking met de schietsport voor:

• jeugd vanaf 12 jaar (alléén lucht)
  • jongeren van 16 t/m 18 jaar kleinkaliber pistool en/of geweer (alléén onder begeleiding)
  • geïnteresseerden vanaf 18 jaar kleinkaliber pistool en/of geweer

Alleen op woensdagavond! Per avond maximaal 4 personen. Groepen worden niet geaccepteerd.

Indruk hoe een intro verloopt. Er wordt uiteindelijk door ons meer verteld en gevraagd tijdens de intro-avond. Film geproduceerd door Glamour.nl

Ik ben geïnteresseerd in:

Leeftijd: