April, 2022

Zat09Apr10:0013:00Service Pistool, interne clubwedstrijd25 meter baan10:00 - 13:00

Event Details

Deelname is mogelijk wanneer je lid bent van Sv ’t Fort en minimaal de introductiecursus hebt afgerond. De wedstrijd Service Pistool wordt geschoten met een 0.22 of 9mm Pistool. Wanneer je deze niet zelf op een verlof hebt bestaat de mogelijkheid met een verenigingswapen te schieten. Geef je keuze duidelijk aan bij je aanmelding. De keuze voor een 9mm Pistool kan alleen als je daarvoor vrij bent gegeven. Zie stempel achterop je schietboekje of instructiekaart.

Wanneer jij je inschrijft ontvang je later per mail een schema met je schiettijden voor jouw Squad(dus wanneer je aan de beurt bent). Een Squad is ongeveer 30 minuten op de baan.

De wedstrijden beginnen om 10 uur en zijn uiterlijk 13 uur klaar. Kom een kwartier van tevoren naar de schietbaan.

Voor aanmelding stuur onderstaande tekst aan Hans Otto: hansotto@kpnmail.nl

Wanneer je nog vragen hebt spreek Pim of Hans dan even aan op de vereniging, ze zijn er meestal op vrijdagavond.

Voor het wedstrijd reglement verwijzen wij je naar de site van de KNSA. https://www.knsa.nl/media/1065/deel-vi-pistool.pdf

Stage:

Afstand: