December, 2023

23Dec(Dec 23)00:0014Jan(Jan 14)23:59Gesloten ivm Feestdagen en OnderhoudGebouw gesloten voor reguliere activiteiten!(December 23) 00:00 - (Januari 14) 23:59 SV 't Fort

Event Details

Beste leden van SV ’t Fort,

Met deze brief willen wij jullie informeren over de sluiting van ons gebouw tijdens de kerst- en nieuwjaarsperiode. Vanaf 23 december tot en met 14 januari zal het gebouw gesloten zijn voor reguliere activiteiten. Gedurende deze periode zullen er verschillende werkzaamheden worden verricht aan het gebouw en de installaties.

Vrijwilligers gezocht!

Om deze werkzaamheden succesvol uit te voeren, zijn wij op zoek naar vrijwilligers die overdag tijd hebben en ons willen helpen. Als lid van onze vereniging krijg je nu de kans om een bijdrage te leveren aan het onderhoud en verbetering van ons prachtige complex.

Of je nou handig bent met gereedschap, ervaring hebt in de bouw of gewoonweg graag je steentje wilt bijdragen, alle hulp is welkom. Samen kunnen we ervoor zorgen dat ons gebouw en onze faciliteiten in topconditie blijven.

Hoe kun je helpen?

Als je interesse hebt om als vrijwilliger mee te helpen tijdens de sluitingsperiode, stuur dan een e-mail naar beheer@svtfort.nl. Vermeld hierin je naam, contactgegevens en beschikbaarheid. Ons beheersteam zal vervolgens contact met je opnemen om verdere details af te stemmen.

We begrijpen dat niet iedereen overdag beschikbaar is, maar mocht je wel willen helpen op een ander moment, laat het ons dan ook weten. We waarderen alle hulp die we kunnen krijgen!

Time

December 23 (Zaterdag) 00:00 - Januari 14 (Zondag) 23:59

Location

SV 't Fort

Hoofdweg 867, Hoofddorp, the Netherlands

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ga naar de bovenkant