logo Schietsport vereninging 't Fort Hoofddorp

Schietsport Haarlemmermeer

 

Gezamenlijk werken aan een gezellige en sfeervolle bar.

Wij zijn Johan van der Wal (36) en Robin Nijmeijers (29) en sinds 2016 samen lid van schietvereniging ’t fort. Naar aanleiding van de bijzondere algemene ledenvergadering van eind 2016, waar in werd medegedeeld dat de samenwerking met Servaas zou eindigen, hebben wij ons bij het bestuur gemeld om de verantwoordelijkheid voor de bar op ons te nemen.

 

Samen met jullie willen wij een gezellige en sfeervolle bar maken.

 

Wie is Johan?

 

 image001

 

  

Ik ben afkomstig uit Friesland waar ik jaren lid ben geweest bij SV Noconi in Leeuwarden. Samen met mijn zwager Robin ben ik sinds 2016 lid geworden van SV ’t fort. Eén van de zaken die mij meteen opviel was dat er sfeer mist in bar. Vanuit mijn horecaverleden en ervaring kwam al snel de motivatie om hier verandering in te willen brengen.

 

Wie is Robin?

 

 image002

 

Als jeugdlid ben ik al een aantal jaar lid geweest van de vereniging en heb ik onder andere luchtdruk competitie geschoten. Nu ben ik sinds 2016 weer lid van de vereniging. In mijn dagelijkse werk kom ik vaak met horeca in aanraking en ik wil deze kennis nu graag gebruiken voor de vereniging om er een gezellige aangelegenheid van te maken.

 

 

Nieuw bar team

In samenspraak met het bestuur is er besloten om een samenwerking aan te gaan met De Sportkantine, een bedrijf dat is gespecialiseerd in de (gedeeltelijke) exploitatie van sportkantines. Hoewel onze vereniging qua omvang niet binnen de doelgroep valt is er gekozen voor een vernieuwde formule waarbij we als vereniging willen gaan samenwerken met dit bedrijf. Door te kiezen voor een samenwerking blijft er ook daadwerkelijk wat aan de strijkstok hangen voor de vereniging.

De sportkantine zorgt ervoor dat er te allen tijde een barmedewerker aanwezig is. Wij als vereniging zullen daar nog 1 vrijwilliger per dienst bij moeten inplannen. We zijn daarom op zoek naar enthousiaste leden die net als ons willen werken aan de gezelligheid en sfeer binnen onze club.

Dit heeft voor ons als leden ook voordelen. De prijzen aan de bar kunnen mogelijk wat omlaag en biedt ons meer vrijheid om laagdrempelig en tegen bescheiden kosten extra verenigingsactiviteiten te organiseren. Dit is echter niet mogelijk zonder de inzet van vrijwilligers.

Moet je dan wekelijks achter de bar staan? Nee, dat is absoluut niet de bedoeling. We streven ernaar om een groep vrijwilligers bij elkaar te krijgen waarbij het mogelijk is om bijvoorbeeld 1 x per maand een bardienst te draaien.

Meld je vrijblijvend aan

Lijkt het je leuk om samen met andere enthousiaste leden bij te dragen aan de sfeer binnen onze vereniging en vindt jij het leuk om zo nu en dan eens achter de bar te staan? Meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of spreek ons of het bestuur gerust aan op de club!